Natuurwandelingen en coaching

Ga je met me mee op pad? Individueel of in een groep door de mooiste natuurgebieden in Nederland: de Ooijpolder of de bossen bij Berg en Dal, allebei dichtbij Nijmegen.

Natuurbelevingstochten: struinen, eetbare planten zoeken, coaching met de natuur als spiegel individueel of groepsgewijs.

Groepstochten
Ik organiseer regelmatig groepstochten natuurbeleving met verschillende thema’s: struinen en de Millingerwaard ontdekken, bezinningstochten, eetbare planten leren kennen.

Individuele coaching
Als gecertificeerd natuurcoach en natuurvoedingsadviseur begeleid ik je bij jouw persoonlijke zoek- of bezinningstocht naar een leven waarbij je prettiger in je vel zit, beter weet wat je wil doen en ook hoe je dat gaat bereiken. Dit kan een eerste kennismakingssessie zijn of het traject van 6 sessies.

We gaan de natuur in waarbij de natuur als spiegel fungeert voor jouw innerlijk bewustzijn. Je gaat je levenssituatie in kaart brengen en vandaaruit bewust worden hoe het ermee staat, welke gebieden verbeterd mogen worden en vervolgens hoe je dit gaat aanpakken.

Wildplukwandelingen in de Ooijpolder, Millingerwaard

Al ruim tien jaar pluk ik in het wild en verzamel van maart t/m half december mijn eigen groente. Inmiddels ben ik bekend met zo’n 60 soorten.

Vanaf maart organiseer ik maandelijks een wildplukwandeling in de prachtige Millingerwaard. Je leert hierbij de belangrijkste planten kennen die veel voorkomen en je leert ook hoe je ze kunt toepassen in je dagelijkse maaltijden. Hierna kun je zelf al op pad gaan om je eigen groenten verzamelen.

Data:
zaterdag 25 maart, 14.00-15.30/16.00, verzamelen bij het kerkje in Kekerdom aan de Duffeltdijk

Kosten: 20 euro p.p.

Klik hier om je op te geven of voor meer info.

Bij regen laarzen meenemen!